www.beyondtechnology.hu

Az alábbiakban lépésről-lépésre megismerheti munkafolyamatunkat:

 • Igényfelmérés
  Minden olyan technikai és háttérinformáció begyűjtése, amely szükséges lehet a projekt sikeres megvalósításához, továbbá az üzleti igények felmérése, esetleges konkurenciák áttekintése.

 • Specifikáció
  Az igényfelmérés során összegyűjtött információk alapján specifikáció készítése, mely tartalmazza mind a tartalmi, mind a technikai részleteket.

 • Kivitelezés
  A specifikáció elfogadását követően elkezdődik a project kivitelezése. Első lépésben a vizuális/kreatív elemek kerülnek kidolgozásra (layout/grafika, animáció, sitemap), amit az alkalmazás back-end (adminisztrációs felület) elkészítése követ. Harmadik lépesben a felhasználótól kapott anyag kerül feltöltésre, amivel párhuzamosan véglegesítjük az alkalmazás front-end részét (a konkrét látható weboldalt).

 • Tesztelés
  Az elkészített rendszer tesztelése több fázisból tevődik össze. Elsőként teszteljük, hogy a rendszer megfelel-e a specifikációban leírtaknak. Ezt a használhatósági teszt követi. Ennek során felhasználói szemmel tekintjük végig a megvalósított projectet. (Van-e benne félreérhető, a szemlélő számára nem teljesen világos megvalósítás, esetleges kezelési nehézség). A tesztelés legvégét egy, a megrendelő által végzett értékelés zárja.

 • Átadás
  Az elkészült, megrendelő által elfogadott rendszert üzembe helyezzük.

 • Üzemeltetés
  A cégünk által üzemeltetett szerver feladata a folyamatos online működés biztosítása. Az általunk készített site-ok megrendelői számára személyre szabott tárhely-szolgáltatási csomagokat állítunk össze. Az általános tárhely-szolgáltatásunkkal kapcsolatban bővebben a www.nexthosting.hu címen tájékozódhat.

 • Karbantartás (továbbfejlesztés)
  Projectjeink során nagy gondot fordítunk a könnyű karbantarthatóság és a későbbiekben felmerülő bővíthetőség egyszerű megvalósítására (moduláris felépítés). Amennyiben igény merülne fel, csapatunk javaslatot dolgoz ki a lehetséges fejlesztési irányelvekről, megoldásokról.